Platforme de lucru la Inaltime - Niftylift

 
INDUSTRIAL ACCESS SA - Divizia de access si lucru la inaltime
en ro


ARI

 

ERA

 

IPAF

 

ARA

 

 

Discount 5% pentru comenzi online

 

Download Catalog INDUSTRIAL ACCESS SA

click aici pentru download

 

 

 

 

 


 

Industrial Access SA -
Divizia de access si lucru la inaltime

Phone     +40 21 313 02 00
Call center: +40 788 NACELA

 

Contact form


Politica de Confidentialitate


POLITICA DE CONFIDENȚIALITATEAceastă politică de confidențialitate (în continuare: "Politica de confidențialitate") guvernează prelucrarea datelor dvs. personale în cadrul vizitei dvs. pe site-urile noastre https://smartrent.rohttps://niftylift.ro, https://ommelift.ro, https://moto-generatoare.ro, https://moto-compresoare.ro, https://moto-pompe.ro, https://generatoaresudura.ro, https://brendonpowerwasher.ro, https://transcube.ro (denumite în continuare: “Website”), comunicarea cu noi prin e-mail, telefon, fax și social media (în continuare: "Rețele de Socializare Media", de exemplu, Facebook, LinkedIn etc.) și orice comandă sau cumpărare prin intermediul unui magazin online (în continuare: "Magazin Online"; de ex: MySmartrent.ro)

1.    GENERALITĂȚI


1.1.    Datele dvs. personale sunt prelucrate de INDUSTRIAL ACCESS S.A., str. Nerva Traian nr. 3, City Business Center, Bloc M101, Etajul 3, Sector 3, București, România, cod poștal 031041, cu numărul de înregistrare în Registrul Comerțului J40 / 4133/2005 (în continuare: "Noi", "Nouă", "al Nostru"). Ne puteți contacta prin e-mail la: privacy@industrialaccess.ro.

1.2.    Orice noțiune care începe cu o majusculă va fi definită prin referință explicită în această Politică de Confidențialitate. Atunci când este posibil, având în vedere contextul, cuvintele singulare trebuie interpretate ca incluzând și pluralul și invers.

1.3.    Atunci când se face trimitere la anumite legi sau reglementări, o astfel de referință trebuie să includă și orice modificare, înlocuire sau anulare a legilor sau regulamentelor respective, inclusiv orice ordine administrative conexe.

1.4.    Ne rezervăm dreptul discreționar de a modifica, schimba sau completa Politica de Confidențialitate din când în când. Asemenea modificare, schimbarea sau completare va fi comunicată prin intermediul Website-ului.

2.    TIPURI DE DATE CU CARACTER PERSONAL PE CARE LE PRELUCRĂM


2.1.    De fiecare dată când utilizați Website-ul, Magazinele Online și Rețelele de Socializare Media, noi colectăm:
- informații tehnice asociate dispozitivului pe care îl utilizați, cum ar fi adresa IP, tipul de browser, locația geografică și sistemul de operare;
- informații privind comportamentul dvs. de navigare, cum ar fi cât timp vizitați, ce link-uri accesați, ce pagini vizitați și de câte ori accesați o pagină.

2.2.    Când completați formularul de contact pe site-ul nostru sau ne contactați prin e-mail, telefon, fax sau prin Rețelele de Socializare Media, colectăm:
- informațiile de identitate de bază pe care ni le furnizați, cum ar fi numele, adresa de e-mail, adresa poștală, numărul de telefon, compania pentru care lucrați, funcția dvs.;
- conținutul comunicării dvs. și detaliile tehnice ale comunicării înseși (cu cine corespondați din partea noastră, data și ora, etc.);
- preferințele dvs. privind primirea comunicărilor prin e-mail din partea noastră, cum ar fi buletine de știri, promoții, anunțuri etc., dacă ați ales să primiți astfel de comunicări și ați indicat preferințele dvs. în Centrul de Preferințe.
- informații disponibile publicului despre profilul dvs. pe Rețelele de Socializare Media;
- orice alte date cu caracter personal pe care alegeți să ni le furnizați.

2.3.    Când plasați o comandă pe unul dintre noastre Magazine Online, în calitate de client sau furnizor, colectăm:
- datele de identificare de bază necesare pentru procesarea comenzii, cum ar fi numele, compania, funcția, adresa poștală și numărul de telefon;
- detalii referitoare la comanda însăși.

2.4. Toate datele personale enumerate mai sus le primim direct de la dvs. Se poate întâmpla să primim informații suplimentare despre preferințele și comportamentul dvs. de navigare din partea partenerilor precum Google, Facebook, Yandex și AddThis / Oracle. Dacă solicitați mai multe informații despre datele personale pe care aceste părți le procesează despre dvs. și le pun la dispoziția altora, vă rugăm să consultați politicile de confidențialitate ale acestora:
- Google: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/
- Facebook: https://www.facebook.com/about/privacy
- Yandex: https://yandex.com/legal/privacy/
- AddThis/Oracle: http://www.addthis.com/privacy/

3.    SCOPURILE PRELUCRĂRII


3.1.    Noi procesăm datele personale ale dvs. pentru a vă oferi, într-o manieră personalizată și eficientă, informațiile, produsele și serviciile pe care le solicitați prin intermediul Website-ului, al e-mail-ului, al telefonului, al faxului, al Rețelelor de Socializare Media și al Magazinelor Online.

3.2.    Noi prelucrăm datele dvs. personale în scopuri de marketing, adică pentru a vă oferi comunicări directe, promoții, oferte și alte anunțuri din partea noastră și a partenerilor selectați.
Cu excepția cazului în care sunteți un client existent care a cumpărat deja produse sau servicii similare de la noi și pe care dorim să-l vizăm cu propriul nostru material de marketing, Noi vă vom trimite doar comunicări, promoții, oferte, buletine de știri și alte anunțuri prin e-mail sau prin alte canale de comunicare electronică directă doar dacă ați consimțit în mod expres să primiți astfel de comunicări, promoții, oferte, buletine de știri și alte anunțuri.

3.3.    Noi procesăm datele dvs. personale pentru a ne conforma obligațiilor legale sau pentru a respecta solicitări rezonabile ale agenților sau reprezentanților cu atribuții de aplicare a legii, a autorităților judiciare, a agențiilor sau organismelor guvernamentale, inclusiv a autorităților pentru protecția datelor competente.
Datele dvs. personale pot fi transferate din proprie noastră inițiativă către poliție sau autorități judiciare ca dovezi sau dacă există suspiciuni justificate privind un act ilegal sau o infracțiune săvârșită de dvs. prin înregistrarea dvs. cu sau prin utilizarea Website-urilor, Magazinelor Online, a Rețelelor noastre de Socializare Media sau prin altă comunicare cu noi.

3.4.    Este posibil să ni se ceară să colectăm și să transferăm datele dvs. personale instituției financiare sau prestatorului de servicii de plată pentru a permite instituției financiare a dvs. și furnizorului de servicii de plată să își îndeplinească obligațiile legale, cum ar fi obligațiile rezultate din legislația privind combaterea spălării banilor și a finanțării terorismului.
 
3.5.    Noi prelucrăm datele dvs. personale pentru a efectua analize statistice astfel încât să putem să ne îmbunătățim Website-urile, Magazinele Online, produsele și serviciile sau pentru a dezvolta noi produse și servicii.

3.6.    S-ar putea să prelucrăm datele dvs. personale pentru a informa orice terță parte în contextul unei posibile fuziuni cu, achiziționarea / divizarea ori divizarea de către acea terță parte, chiar dacă această terță parte este situată în afara UE.

3.7.    S-ar putea să prelucrăm datele dvs. personale pentru păstrarea intereselor noastre legitime, ale partenerilor sau ale unei terțe părți, dacă și când înregistrarea dvs. sau utilizarea Website-urilor, a Magazinelor Online, a Rețelelor de Socializare Media sau a altor canale de comunicare poate fi considerată (a) o încălcare a oricăror condiții de utilizare aplicabile sau a drepturilor de proprietate intelectuală sau a oricărui alt drept al unei terțe părți; (b) o amenințare la adresa securității sau a integrității Website-urilor, a Magazinelor Online, a Rețelelor de Socializare Media sau a altor canale de comunicare; c) un pericol pentru Website-uri, Magazine Online, Rețelele de Socializare Media sau alte canale de comunicare sau pentru oricare dintre noi sau pentru sistemele subsidiare ale subcontractanților din cauza virușilor, a cailor troieni, a spyware-ului, a malware-ului sau a oricărei alte forme de cod rău intenționat sau (d) obscenă, discriminatorie, rasistă, calomnioasă, hărțuitoare, vătămătoare sau nepotrivită ori ilegală în orice fel.

 

4.    TEMEIUL LEGAL PENTRU PROCESAREA DATELOR DVS. CU CARACTER PERSONAL


4.1.    Pentru a vă prelucra datele personale în condițiile descrise în această Politică de Confidențialitate, Noi, ca parte responsabilă, solicităm consimțământul dvs..

4.2.    Prelucrarea datelor dvs. personale în scopul onorării unei comenzi plasate prin intermediul unuia dintre Magazinele noastre Online este necesară pentru executarea contractului dintre dvs. și noi.

4.3.    Prelucrarea datelor dvs. personale în scopurile descrise în clauzele 3.3 și 3.4 este necesară pentru a ne permite să ne conformăm obligațiilor legale.

4.4.    Prelucrarea datelor dvs. personale în scopurile descrise în clauza 3.1 este necesară în scopul intereselor noastre legitime, care sunt:
- îmbunătățirea continuă a Website-urilor, a Magazinelor Online, a Canalelor de Socializare Media, a produselor și serviciilor noastre pentru a vă asigura că aveți cea mai bună experiență posibilă;
- păstrarea Website-urilor, a Magazinelor Online, a Canalelor de Socializare Media, a produselor și serviciilor noastre în condiții de siguranță împotriva utilizării abuzive și a activității ilegale;
- marketingul și promovarea produselor, serviciilor, mărcilor noastre și, în general, comercializarea cu succes a produselor și serviciilor noastre.

 

5.    DESTINATARII


5.1.    Noi nu trimitem datele dvs. personale într-o manieră identificabilă vreunei terțe părți fără permisiunea dvs. explicită de a face acest lucru. Dvs. înțelegeți, totuși, că dacă folosiți Canalele noastre de Socializare Media, datele dvs. personale sunt prelucrate, de asemenea, și de furnizorii de rețele de socializare media. Dacă achiziționați ceva prin Magazinele noastre Online, o instituție financiară sau un furnizor de servicii de plată poate primi, de asemenea, datele dumneavoastră personale pentru a furniza serviciile lor.

5.2.    Noi ne bazăm pe operatori terțe părți pentru a vă pune la dispoziție Website-ul și Magazinele Online, precum și pentru a procesa datele dvs. personale în numele nostru. Acești operatori terță parte au permisiunea de a procesa datele dvs. personale numai în numele nostru, în baza unor instrucțiuni scrise exprese din partea noastră. Noi garantăm că toți operatori terță parte sunt aleși cu atenția cuvenită, iar aceștia sunt obligați să respecte siguranța și integritatea datelor dvs. personale.

5.3.    Noi s-ar putea să distribuim datele dvs. personale către alte entități din cadrul grupului nostru de companii. Cu toate acestea, ne vom asigura că toate entitățile din grupul nostru vor avea grijă ca toată prelucrarea datelor dvs. personale să fie în conformitate cu ceea ce se prevede în această Politică de Confidențialitate.

 

6.    LOCALIZARE ȘI TRANSFERARE


6.1.    Noi procesam datele dvs. personale în primul rând în cadrul SEE. Cu toate acestea, pentru a vă prelucra datele personale în scopurile descrise în articolul 3 de mai sus, este posibil să transferăm și datele dvs. personale către alte entități din cadrul grupului nostru sau către terțe părți care le procesează în numele nostru și care sunt situate în afara SEE. Fiecare entitate din afara SEE care prelucrează datele dvs. personale trebuie să respecte garanțiile adecvate cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale. Aceste garanții vor fi consta în:
- țara beneficiară dispune de o legislație în vigoare care poate fi considerată echivalentă cu protecția oferită în cadrul SEE; sau
- un acord contractual între noi și entitatea care se află în afara SEE. Toate aceste entități sunt părți la un acord contractual bazat pe Clauzele Contractuale Standard ale CE (controlor-controlor) (Decizia Comisiei C(2004) 5721).

6.2.    Noi s-ar putea să transferăm date anonime și/sau agregate către organizații din afara SEE. În cazul în care are loc un astfel de transfer, ne vom asigura că există măsuri de siguranță care să asigure siguranța și integritatea datelor dvs., precum și toate drepturile cu privire la datele personale de care puteți beneficia în conformitate cu legislația imperativă aplicabilă.

7.    ASIGURAREA CALITĂȚII


7.1.    Facem tot ce ne stă în putință pentru a procesa numai acele date personale care sunt necesare pentru atingerea scopurilor enumerate la articolul 3.

7.2.    Datele dvs. personale sunt procesate numai atâta timp cât este necesar pentru a atinge scopurile enumerate la articolul 3 al prezentei Politici de Confidențialitate sau până la momentul în care vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea acestora. Rețineți că retragerea consimțământului poate implica faptul că nu mai puteți utiliza întreaga sau o parte a Website-ului, a Magazinelor Online, a Canalelor de Socializare Media și a altor canale de comunicare. Noi vom face neidentificabile datele dvs. personale atunci când acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile descrise în articolul 3, cu excepția cazului în care există:
- un interes major pentru noi, instituția dvs. financiară, furnizorul de servicii de plată sau orice altă terță parte în păstrarea în formă identificabilă a datelor dvs. personale;
- o obligație legală sau de reglementare sau o ordonanță judiciară sau administrativă care ne împiedică să le facem neidentificabile. 

7.3.    Un aspect esențial al eforturilor noastre de marketing constă în a face ca materialele noastre de marketing să fie mai relevante pentru dvs. Aceasta înseamnă că vă construim un profil pe baza unor caracteristici relevante, așa cum este prezentat în articolul 2, și apoi utilizăm acest profil pentru a vă oferi comunicări, promoții, oferte, buletine de știri și alte anunțuri despre produse și servicii care v-ar putea interesa. Marketingul orientat se va face pe baza informațiilor pe care le colectăm (obținute prin modalitățile explicate mai sus).

7.4.    Vom lua măsurile tehnice și organizatorice adecvate pentru a păstra datele dvs. personale protejate împotriva accesului neautorizat sau furtului, precum și a pierderii, manipulării sau distrugerii accidentale. Accesul personalului nostru sau al operatorilor terți se vor întemeia doar pe necesitatea de a cunoaște și vor fi supuse unor obligații stricte de confidențialitate. Cu toate acestea, înțelegeți că siguranța și securitatea sunt obligații de diligență care nu pot fi niciodată garantate.

7.5.    Dacă sunteți înregistrat pentru a primi comunicări, promoții, oferte, buletine de știri și alte anunțuri, prin e-mail sau alte canale de comunicații electronice personale, puteți schimba preferințele dvs. pentru primirea unor astfel de comunicări, promoții, oferte, buletine de știri și alte anunțuri prin accesarea centrului nostru de preferințe ("Centrul de preferințe"). Legătura către Centrul nostru de Preferințe va fi disponibilă în orice e-mail sau în altă comunicare directă pe care o trimitem către dvs.

8.    DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ


8.1.    Aveți dreptul să solicitați acces la toate datele personale pe care le prelucrăm referitoare la dumneavoastră. Ne rezervăm dreptul de a percepe o taxă administrativă pentru mai multe solicitări de acces ulterioare, care sunt prezentate în mod clar pentru a ne provoca daune sau vătămări.

8.2.    Aveți dreptul să cereți ca, orice date cu caracter personal care vă aparțin, care sunt inexacte, să fie corectate gratuit. În cazul în care se depune o cerere de corectare, această cerere va fi însoțită de dovada naturii eronate a datelor pentru care se solicită corectarea.

8.3.    Aveți dreptul să retrageți consimțământul acordat anterior pentru prelucrarea datelor dvs. personale, caz în care se va aplica clauza 8.4.

8.4.    Aveți dreptul să solicitați ștergerea datelor personale referitoare la dvs. dacă acestea nu mai sunt necesare în lumina scopurilor descrise în articolul 3 sau dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea acestora. Cu toate acestea, trebuie să rețineți că o solicitare de ștergere va fi evaluată de noi cu luarea în considerare a:
- intereselor superioare ale noastre, ale instituției dvs. financiare, ale prestatorului de servicii de plată sau ale oricărei terțe părți;
- obligațiilor legale sau de reglementare sau ordine administrative ori judiciare care ar putea interzice această ștergere.
În locul ștergerii, puteți solicita, de asemenea, ca noi să limităm prelucrarea datelor dvs. personale dacă și când: (a) contestați corectitudinea acestor date, (b) prelucrarea este ilegală sau (c) datele nu mai sunt necesare în scopul enumerate la articolul 3, dar aveți nevoie de ele pentru a vă apăra în procedurile judiciare.

8.5.    Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor cu caracter personal dacă puteți demonstra că există motive serioase și justificate legate de circumstanțele specifice care justifică o astfel de opoziție. Cu toate acestea, dacă prelucrarea intenționată se califică drept marketing direct, aveți dreptul să vă opuneți acestei prelucrări gratuit și fără nicio justificare.

8.6.    Aveți dreptul să primiți de la noi, într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și în format electronic, toate datele personale pe care ni le-ați furnizat.

8.7.    Dacă doriți să depuneți o cerere pentru exercitarea unuia sau mai multor dintre drepturile enumerate mai sus, puteți trimite un e-mail la privacy@industrialaccess.ro. Un mesaj de poștă electronică care solicită exercitarea unui drept nu va fi interpretat ca un consimțământ în ceea ce privește prelucrarea datelor dvs. personale dincolo de ceea ce este necesar pentru soluționarea cererii dumneavoastră. O astfel de solicitare ar trebui să indice în mod clar ce drept doriți să exercitați și motivele, dacă acestea sunt necesare. De asemenea, cererea trebuie să fie datată și semnată și să fie însoțită de o copie scanată digital a actului dvs. de identitate valabil, care vă dovedește identitatea. Dacă utilizați formularul de contact, s-ar putea să vă solicităm confirmarea semnată și dovada identității.
Vă vom informa cu promptitudine despre faptul că am primit această solicitare. Dacă cererea se dovedește întemeiată, o vom onora cât mai curând posibil, dar nu mai târziu de treizeci (30) de zile de la primirea solicitării.

Dacă aveți orice plângere cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale de către noi, puteți să ne contactați întotdeauna prin adresa de e-mail menționată în această clauză 8.7.
Dacă sunteți în continuare nemulțumit de răspunsul nostru, aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea competentă pentru protecția datelor - Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Pentru mai multe informații, vizitați www.dataprotection.ro.